emmbeatriceandersson!

Grattis min 18-åring!!

Idag fyller världens bästa Sofia 18 år!! Grattis till dig! Hoppas du haft en kanon dag för det är du värd! Längtar ihjäl mig tills jag blir 18 nu!!! love u bästis 

 

God morgon

Godmorgon, idag fick jag sova lite längre eftersom vi är lediga idag och även imorgon. Gick upp vid nio och tog en PW sedan åt jag en god frukost i lugn och ro, bästa som finns. Nu försöker jag plugga lite körkorts teori och lite skolarbete. Idag ska jag inte göra mycket alls ta de lugnt och ladda inför ett axel och bröst pass senare ikväll. 

Good day

Hej igen! nu har jag kommit hem från Grebbestad och har redan hunnit träna och äta god middag, varmrökt lax med potatis och rom sås, sjukligt gott! 

Jag körde fram och tillbaka till Grebbestad och det gick as bra :D så jädra kul att köra bil. Nä nu ska jag kika film med mami tills Jonna kommer hit, äntligen får ja träffa henne igen! 

Bjuder en bild på snygg Lazar ;)

God morgon

Vakna nyss så ligger fortfanande och drar mig lite. Ska strax gå upp och göra iordning lite frukost för runt elva ska vi iväg till Grebbestad en sväng. Igår var det väldigt lugnt vilket kändes skönt, hade inte planerat något så mormor kom hit en sväng så gjorde vi nyttig pizza och kollade på idol, mysigt. Ikväll blir det lika lugnt skulle jag tro. Slänger kanske in ett till inlägg senare idag. Puss

Här är den goda pizzan 

- fullkorns tortilla bröd

- mosad avocado

- stekt kyckling

- ost och banan 

- roccola som topping

Onsdag 17 september

Äntligen gjort klart en svenska uppgift, bästa känslan när man blir klar med en jobbig/tråkig uppgift. Ligger nu i sängen framför idol, tycker inte det är så många bra iår faktikt. Är för övrigt helt slut.. iskolan körde vi tae kwon do i 2 timmar, jävligt roligt, trodde inte de skulle vara så jobbigt men där hade jag helt fel:) Sen träna jag förut då blev de lite cardio och axlar & bröst. Känns bra. Håller på att lägga upp träningen och kosten nu, så jag ska kunna nå mitt mål bäst. Kommit igång riktigt bra nu och känner att jag är taggad till tusen:D

Dagen

Tjenis! idag är det måndag igen, och började dagen med en körlektion som gick as bra sedan åkte jag vidare till skolan. På träningsläran så håller vi på med cardio, vi har som mål att förbättra konditionen och även delta i ett lopp. Så jag satte upp ett mål att jag skulle jogga i 30 minuter detta passet vilket sluta med att jag jogga i en hel timma vilket kändes otroligt bra, eftersom jag inte har tränat cardio på typ 3 månader. Så är jag stolt.  Slänger upp en bild på vad jag åt till middag idag. mums.

Min helg

Hellu, helgen har vart bra, ifredags hade vi bara en lektion på 1 timme så det gick fort, äntligen bestämt va jag ska göra för gymnasiearbete.

Sen på kvälla kom Sofia hit så hade vi lite tacomys. På lördan firade vi Anna som fyllt 18 :D trevligt trevligt, sen på söndan kollade jag och Sofia fotboll och tog de lugnt bara.

Beställt studentmössa!!

Oj va suddig bild men skitsam hehe. Igår hade vi mössprovning och beställde även , blev så nöjd och nu är jag riktigt taggad för studenten. bara nio månader kvar nu :D låt detta året gå fort nu :D

Hade bara en lektion idag så var hemma ganska tidigt, då körde jag ett träningspass gick ganska bra faktiskt, börjar äntligen komma igång lite efter sommarens uppehåll...ska aldrig göra ett sånt uppehåll igen!! tappar sjukligt mycket. Nu ligger jag i sängen och ska kolla på Grey's Anatomy tills Sofia kommer hit :) hej så länge.

Upp