emmbeatriceandersson!

Tisdag 25 november

Åh just nu vill jag bara ha sommar och värme! börjar bli riktigt kallt ute nu:( jag får trösta mig med att det bara är typ 2 månader till Thailand :D Tiden går så sjukt fort, nu är det bara 16 skoldagar kvar tills jullov :D och sen är det vår sista termin i skolan.. känns sjukt med så jäkla gött :D

Ligger och kollar på Inte ok, haha så jävla sant det dom säger.

Pumping Iron

Tjenis, ligger och kollar på Pumping iron,  gammal film men riktigt bra och motiverande tycker jag. För  er som inte vet vad de är så handlar den om bland annat Arnold Schwarzenegger och Lou Ferrigno och deras resa till Mr. Olympia. Tycker det är så mäktigt och imponerande, tänk va sjukt mycket tid dom har egnat åt detta, och vilken grym fysik dom har speciellt Arnold. 

haha ah nog om det. Igår va jag hos Sofia och hade myskväll med henne och Jossan, åt gott och kollade på idol, riktigt mysigt :) ska träffa dom senare ikväll också med Jonna.

200 dagar kvar!!

Wiho nu är det bara 200 dagar kvar tills studenten, längtar som en gris!! snart ska vi boka resa till napa också, kommer bli en sjukt bra sommar känner jag redan nu :D och så är det bara 90 dagar tills jag drar till Thailand :D

 

Igår träffa jag Jonnus, mysigt eftersom det var ett tag sedan ja träffa den bruttan, sedan drog vi och köpte lite gott och gick till Elin för en myskväll med hon och Jossan, bra kväll :) Nu liggar jag i sängen och kollar på Sons of anarchy men borde egentligen plugga.... men gör de senare;)

Gårdagen

Gårdagen var verkligen as bra. Började med middag hos mig och så förfestade vi lite innan vi drog vidare till Harrys i Uddevalla, kändes så jävla bra att visa legget :D fick dessutom gratis inträde eftersom jag fyllde år, inte illa;) träffade snygg Freddie också, riktig charmör. 

Idag mår jag inte prima kan jag säga..  och om en timme kommer tjocka släkta hit. Kommer ju inte kunna njuta av smörgåstårtan och pajen nu.....:(

Äntligen 18!!

Idag är det äntligen min tur att bli myndig;) Känns så sjukt bra. Vaknade kl 10 ungefär och gick upp så hade mamma gjort iordning fetaste frukosten, och den smaka jävligt bra!! Nu fixar jag inte här hemma och väntar på att mina favvo tjejer kommer hit, här ska de firas :DD fårse hur kvällen slutar, skriver mer imorgon :) 

oj jävlar va suddig den blev....

Torsdag 6 november

tjenis penis! I skolan har vi jobbat med kondition, vi skulle alltså förbättra den, så innan vi började gjorde vi ett test för att se vad våran puls var och nu i måndags gjorde vi samma test igen för att se förändringen och vi skulle även genomföra ett lopp så idag sprang vi 1 mil, ganska stolt endå, så nu har jag fett ont i knäna eftersom det var mest asvalt vi sprang på. Efter skolan drog jag hem och duscha och åt sedan drog jag vidare för ett jobb pass och nu äntligen ligger jag i min goa säng och ska sova. Natti


 

Halloween 2014

Nu i helgen var det ju Halloween och det firades självklart, var en riktigt bra kväll faktiskt, kvällen började hemma hos Elin där hon hade gjort världens godaste bål mmm och så hade hon även dekorerat hela lägenheten så mysigt. Tog inte så mycket bilder under kvällen som vanligt.. men här är några, jag var pilot inte polis som dom flesta trodde haha;)

Nu är även lovet slut tyvärr gått såå fort och jag har inte gjort något nästan.. så imorgon blir det första dagen på 4 veckor eftersom vi hade praktik 3 veckor innan lovet, känns både segt och kul, kul att träffa alla kompisar igen men segt med allt de andra.


Upp