emmbeatriceandersson!

Året som gått

Beskriv året med tre ord.
Svar: Kärleksfullt, spännande & händelserikt. 

Vad var de bästa som hände under 2014?
Svar: Hmm, måste säga att sommarn vart det bästa, massa partykvällar med mina vapendragre ;)

Bästa köp?
Svar: Att välja ut mitt bästa köp är svårt.. kan inte komma på något speciellt jag har köpt faktiskt

Vilka har du umgåtts med mest?
Svar: Jag har nog umgåst allra mest med Jonna tror jag :)

Har du varit/blivit kär?
Svar: Nepp varken varit eller blivit tyvärr.

Vilka resor har du gjort under året?

Svar: Jag har faktiskt inte rest någonstans detta året vilket är tråkigt men det ska jag ta igen nästa år ;)

Hur firade du din födelsedag iår?

Svar: Vakna och åt fetaste frullen med familjen som mamma och mormor hade gjort iordning sen firade vi mig lite med preseter oså. Sen på kvällen kom Fia, Fannie och Becca hit så vi käka tre rätters och drack sedan drog vi vidare till Harrys i Uddevalla för min krogdebut ;) bra kväll med mina favorit tjejer.

 

Har det skett någon förändring?
Svar: Näpp tråkigt men sant. 

Något du ångrar?
Svar: Visst finns det saker man alltid kunde har gjort bättre, men jag ångrar inget specifikt. Jag är så nöjd med detta år.

Låten som kommer påminna dig om 2014?
Svar: Oj, så svårt. Har suttit och klurat på denna frågan så länge men jag kan inte riktigt komma på någon låt från detta år haha. Men Succsess och Engel är två låtar som får mig att tänka på sommarn 2014.

Höll du några nyårslöften?
Svar: Jag hade faktiskt inga nyårslöften. Jag känner inte att det är så himla nödvändigt. Känner jag att jag vill ändra på något så gör jag det hellre då:DD Men att ha mål att försöka göra något bättre (tex) 

Saknade du någon? 
Svar: Nej, hade alla jag behövde

Vad spenderar du mest pengar på?
Svar: Mat haha... och sprit!! 

Har du några nyårslöften inför kommande år? 
Svar: Nej, håller dom aldrig endå så det är meningslöst haha. 

Vad är planerna inför 2015?
Svar: Oj 2015 kommer att bli ett händelserikt år! Först i februari ska jag till Thailand  med la famila. Sen händer det mycket i maj, studentresa till Aiya Napa med Fannie, balen och Summerburst. Och i Juni är det äntligen slut på skolan för då tar jag studenten!! På sommarlovet har jag inte planerat på mycket, ska jobba annars tar jag de som det kommer. Men 2015 är mitt år känner jag ! :D 

Vad ska du tänka på inför 2015? 

Svar: Att NJUTA och försöka att inte stressa. Ta en sak i taget. Leva livet!! 

God jul!

Hahaha förra inlägget skrev jag lite fel, skrev toppare dan men de ska ju vara doppare dan.PIN ju haha. Var nog inte helt vaken när jag skrev det, tror  dock att jag har en släng av dyslexi..faktiskt. Men idag är det iallafall julafton så jag har precis ätit tomtegröt och julskinka smörgås med familjen. Igår var det uppesittarkväll och den spenderades med några goa vänner, sen blev det lite party också ;) så kom i säng vid 3 typ, ska nog sova lite så jag orkar med hela denna dagen :D 

 

 

Dan före toppare dan!!

Nu är det bara 1 dag kvar till julafton?! har inte jätte mycket julkänsla direkt men den kommer förhoppningsvis imorgon! 

Igår åkte jag och tjejerna ner och grilla korv och drack varm choklad nera vid Sunnanå, jätte mysigt, planerade lite inför nyår också, det kommer bli grymt. Sen åkte vi hem till Elin och åt julgodis o kollade på Tomten är far till alla barnen :) kanon bra kväll.

 

 

Lipz debut

I torsdags var min lipz debut och det var bättre än jag trodde faktiskt. Börja förfesta lite hos Fannie sen drog vi vidare till Barcelona och tog några drinkar med resten av tjejerna innan vi drog till Lipz, Sara åker ju nu så vi hade lite hejdå fest. Några Paradise hotel deltagare var där så det var mycket folk, och jag dog lite va snygg Calle är?!?! wah. I fredags drog jag och fia till lipz igen och det var också as kul sen igår festade vi på hemmaplan så nu är jag helt slut haha.. ;) nästa helg får nog bli lugn :)

 

Julmys

I måndags kväll hade vi lite julmys hos Elin, hon hade gjort knäck och gjort det jätte mysigt med julskinka och glögg. Så vi åt massa gott och kollade på Tomten är far till alla barnen, en bra måndagkväll med andra ord :) 

Nu är det onsdag och snart helg igen:) Idag försov jag mig ganska mycket hehe.. så kände att det inte var någon ide att åka till skolan. Skönt så ska passa på att läsa lite körkorts teori faktiskt.  jävligt tråkigt men det måste göras.

 

 

Upp