emmbeatriceandersson!

Nu har allvaret börjat igen


Nu har skolan sätt igång igen, känns både kul och segt. Men börjar ju trean, sista året på gymnasiet och det känns galet jävla bra! Tror det kommer bli ett bra år, Svenska är det enda tråkiga ämnet vi har i år, sen kommer vi bara läsa träningslära, massage, kost & hälsa och sånna ämnen. Hoppas det går riktigt fort för nu vill jag ta studenten!!! :D

 

Denna sommarn har iallafall vart hel bra, den har bestått av jobb, fest, sol och myskvällar :)

Go frulle

Tjo! precis vart ute på en PW med broschan på 5 km. Så nu har jag nyss käkat frukost, gotti.

Igår när jag och Elin vakna så kom Anna så drog vi upp och käka go frulle på NK, den räkmackan satt inte fel ;) Sen på kvällen kom mn saknade Fannie hit, vi chillade mest och hade en hel del att prata om ;). Nu ska jag kika på Grey's Anatomy. 

Myskväll

Tjäna, igår drog jag och Elin o kollade på fotboll, det var MIF mot Färgelanda tror ja? MIF vann iallafall. Älskar att kolla fotboll hehe :) efter det drog vi och köpte lite morötter och dipp och gick ut och satte oss och väntade på Jonnus. Behövlig kväll. Kärlek till er:* 
Imorgon är det äntligen sista jobbdagen, har känts som en evighet!! ska bli så gött att få sova ut rikitgt på morgonarna innan skolan sätter igång. Men nu ska jag nana, tittar kanske förbi imorgon ;)

Helgens kalajs

Har vart en toppen helg med härligt folk, blev kalajs både fredag och lördag. Fredan var de vita pubben och lördag blev de hemma fester. Frukt talrik och skumpa o grejer ;) 

Nu ligger jag i sängen och slappar, har bara fyra jobbdagar kvar som känns underbart! 

Upp